THANK GOD IS FRIDAY

18581488_1491607840890839_1629403356399509096_n13Åh tack och lov att det är fredag <3 på riktigt!!! Idag så har det varit en kort men ganska tuff dag. Dagen började med ett prov i svenska, mycket gott resultat från provet, skönt! Fick även reda på vad jag fick på NP i kemi, är positivt överraskad faktiskt! Sedan åkte jag under lunchen och gjorde pass, jag åker ju till Spanien om 3 veckor så var tvungen att göra en update på mitt pass <3 Vart så snygg på passet :) inte alls. Blä, blir man någonsin snygg på id-handlingar? haha tror faktiskt inte det. Efter skolan så cyklade jag och tjejerna till stan för en fika, jag behöver inte ens säga vart vi fikade eller vad vi käkade, det vet ni nog redan haha <3 Därefter kollade vi i lite butiker och gick runt och snackade, en perfekt stund helt enkelt! Sedan tog jag cykeln hem för lite käk. Pappa gjorde sina bästa bästa tacos, och ja detta är tacos, som är så jääävla gott. Min pappa har ju ursprung från Mexiko, därför lagar vi ofta mexikansk mat och det är så himla gott!! Nu sitter jag här och tar det lite lugnt. Ska till gymmet runt 20 för lite benträning och sedan lär jag sova skapligt. Hoppas killen min kommer och sover med mig inatt, saknar honom alldeles för mycket :(

Men ja detta är min fredag hittills! Och vädret idag är ju bättre än UNDERBART! Så varmt och så skönt, hoppas det håller sig till sommarlovets slut.

Puss

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>